СПОНТАНАТА ГРАЃАНСКА ИНИЦИЈАТИВА “СЛОБОДНИ ЛУЃЕ ЗА ЖИВОТ БЕЗ СТРАВ И БЕЗ СЕРТИФИКАТИ” ЌЕ ОРГАНИЗИРА “МАРШ ЗА СЛОБОДА И ЕДНАКВИ ПРАВА”

До нашата редакција пристигна известување и информација дека Спонтанатата граѓанска иницијатива “Слободни Луѓе За Живот Без Страв И Без Сертификати” ќе организира “Марш за Слобода и Еднакви Права”


Би сакале да ве известиме дека Спонтаната граѓанска иницијатива “Слободни Луѓе За Живот Без Страв И Без Сертификати” ќе организира “Марш за Слобода и Еднакви Права” во Струмица, во недела 26.09.2021 година.
Маршот ќе биде со почеток со почеток од 18:45 на собирно место пред Пожарната, а ќе заврши на плоштад Гоце Делчев.

Ги охрабруваме сите слободољубиви граѓани, целиот еснаф на сите угостители, трговци, мали стопанственици и сопственици на семеен бизнис да ни се придружат во оваа благородна битка за СЛОБОДА И ДЕМОКРАТИЈА.

Да се обединиме сите заедно и со мирен Марш низ Струмица да побараме право на Избор и Слобода!

Link до настанот: https://fb.me/e/4GkIF9Nmb

Ви Благодариме.

Со почит,
Спонтаната граѓанска иницијатива “Слободни Луѓе За Живот Без Страв и Без Сертификати


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза