АКТИВНОСТИ ПО ПОВОД НЕДEЛАТА НА МЛАДИ, НА ВОЛОНТЕРИ ОД КЛУБ НА МЛАДИ ПРИ ООЦК РАДОВИШ

По повод Недeлата на млади, волонтери од Клуб на млади при ООЦК Радовиш заедно со волонтери од Клуб на млади ООЦК Карпош и Волонтерски Центар Скопје – Volunteers Centre Skopje на ден 08.10.2021 год и 11.10.2021 година го посетија колеџот Yahya Kemal College во Скопје, каде имаа можност да се дружат, да ги презентираат активностите на клубот на млади и заеднички да изработат графити под мотото „Нашата приказна продолжува со тебе

На ден 06.10.2021 год во СОУ„Коста Сусинов“ Радовиш, волонтерите од Клуб на млади при Црвен крст  -општинска организација Радовиш, по повод Неделата на млади имаа отворен ден на клубот со цел промоција на активностите кои ги спроведуваат.

 

 

Фото: ООЦК Радовиш


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза