ВМРО-ДПМНЕ СО МНОЗИНСТВО ВО СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Се обединивме, обезбедено е мнозинство затоа што тоа е потребно за да покажеме дека можеме и ќе успееме да ги реализираме и поддржиме проектите на Ацо Ристов идниот градоначалник на Општина Радовиш.

Уште еднаш ја бараме вашата поддршка за победата да биде помоќна и посилна да чујат и другите дека народот заслужува подобра иднина. Поддршка за АЦО РИСТОВ, За Радовиш – ова го истакна во своето обраќање Д-р. Моника Ристевска, носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата која освои најмногу советнички места во советот на општина Радовиш.

 

Целосно видео од обраќањето на Д-р. Моника Ристевска (ВИДЕО)

About the author /


Related Articles

Временска прогноза