ПОКАНЕТИ СМЕ СИТЕ! ОТИ ЗА УБАВИНА СЕ РАБОТИ, А УБАВОТО НА УБАВИНА СЕ РАДУВА!

Поканети сме сите! Оти за убавина се работи, а убавото на убавина се радува!

Ве покануваме на завршиот настан на Литературната манифестација „Пролет на сребрените соништа„ 2021 

 

Организатор на манифестацијата

 

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза