ТРАДИЦИОНАЛНА СРЕДБА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ГРАДЕЖНИЦИТЕ СВ. ТОМА

Денес во организација на Здружението на Архитекти и Градежници од Радовиш, а по повод денот на Архитектите и Градежниците, “Свети Апостол Тома” беше одржана Свечена богослужба во црквата Св. Троица во Радовиш.

Дружење и прославата на овој патрон продолжи заедно на сите членови од оваа здружение.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза