СОЦИЈАЛИСТИТЕ СО ПОДДРШКА ЗА АЦО РИСТОВ

На 31 октомври во недела, Ве повикувам сите заедно да ја потврдиме големата победа за Радовиш, големата победа за Македонија. Затоа што Радовиш заслужува големи работи, на градот му се потребни нова енергија и свежи идеи. Гласајте За Градоначалник АЦО РИСТОВ За Радовиш – ги повикувам сите граѓани од општина Радовиш и членови, симпатизери на Социјалистичката партија да ја дадат поддршката за Ристов во недела го заокружат бројот 7 – ова го истакна во неговото обраќање Претседателот на Социјалистичката партија на Македонија г-дин. Љупчо Димовски.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза