САНИРАН ДЕЛ ОД УЛИЦАТА БЕЛ КАМЕН

Градоначалникот Ацо Ристов денеска беше на увид во работите на асфалтирањето на дел од улицата Бел камен или пристапниот дел кон градските гробишта од горниот дел.

Овој проект е со цел да се санира односно отстранување на стариот бетонски слој и асфалтирање со нов асфалтен слој на дел од улицата Бел камен во Радовиш.

Повеќе од изјавата на Градоначалникот Ристов (ЛИНК)


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза