НОВИ ДВЕ УЛИЦИ ВО ВО УРБАН БЛОК 3 ВО РАДОВИШ

Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов изврши увид на започнатите активности на улицата „Кејска“ и улицата бр. 2 во урбаниот блок 3 во општина Радовиш.

Согласно техничките документации веќе е извршено обележување на трасите а започнати се и припремните градежни работи. Изведувач на градежните работи е фирмата Пешо инженеринг – информираа од општина Радовиш.

 

Целосна изјава од Градоначалникот Ацо Ристов ЛИНК

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза