ВТОРА РАБОТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Во салата за состаноци во општина Радовиш денеска се одржа втората седница на Советот на општина Радовиш.
 
Седницата ја водеше Претседателката Моника Ристевска, а се работеше со дневен ред од три точки: Предлог-Решение за формирање на постојани комисии на Советот на Општина Радовиш. Предлог-Решение за формирање комисија за изготвување Предлог-Програма за работа на Советот на Општина Радовиш за 2021 година., и се усвои извештајот од работното тело на Советот на Општина Радовиш.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза