РАДОВИШ ДОБИВА ПАРКИНГ ПРОСТОР

Полека но сигурно започнуваат активностите на општината и новиот градоначалник Ацо Ристов со уредување на централното градско подрачје и решавање на децениските проблеми со кои се соочуваа граѓаните

Деновиве сме сведоци на работи на просторот помеѓу полициската станица и општинската зграда. Од општината информираа дека се врши уредување на површината на парцелата на општински објект со поставување на бекатон со намена за паркирање.

Целосна изјава од Градоначалникот Ацо Ристов ЛИНК

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза