УВИД ВО РАБОТАТА НА НОВИОТ ПРИСТАПЕН ПАТ ВО ШТУРОВО ОД СТРАНА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ РИСТОВ

Увид во работите на новиот пристапен пат од населеното место Штурово од страна на Градоначалникот Ацо Ристов до новото планирано излетничкото место во склоп на размножувалиштето на диви животни.

Овој заеднички проект на општина Радовиш и Ловното друштво „Готен“ е со цел заштита на животните, поттикнување на ловниот туризам и слично, а во иднина со нови заеднички инвестиции да прерасне и во една туристичка атракција која ќе привлече туристи од целиот регион.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза