РЕШЕН ЕДЕН ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ – ПРИСТАПОТ КОН ГОРНИОТ ДЕЛ ОД ГРОБИШТАТА АСФАЛТИРАН

Изминатите денови се работеше на решавање на еден голем, слободно можеме да кажеме најголем проблем за граѓаните кои го користеа патот и пристапот кон новиот дел на гробиштата, и им оддаваа почит на починатите. 

Овој проблем е веќе решен, општината излезе со информација дека е асфалтиран пристапниот пат кон новиот проширен дел на градските гробиштата, и е обезбеден паркинг надвор од кругот на гробиштата.

 

Повеќе од изјавата на Градоначалникот Ристов (ЛИНК)


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза