СОВЕТНИЦИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ СО РАБОТА – ЗАКАЖАНА ВТОРАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Советот на општина Радовиш ќе ја одржи својта втора работна седница, во среда на 17.11.2021 година во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш со почеток од 14.00 часот.

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 2 седница на Советот на општина Радовиш – се вели во известувањето од општина Радовиш.

 

 

*Фото Архива

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза