КОНЦЕРТ НА СОЛИСТИТЕ НА МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ ПО ПОВОД 6- ТИ НОЕМВРИ

По повод 6- ти Ноември денот на ослободувањето на град Радовиш од фашистичкиот окупатор Центарот за култура ,,Aцо Караманов”- Радовиш организира концерт на солистите на Македонска опера и балет и Изложба на делата од ликовната колонија Караманов 2021 и Св.Ѓорѓи.
Настанот ќе се одржи според протоколите предвидени со моменталната состојба предизвикана од пандемијата Ковид-19 за одржување настани, одобрени од Комисијата за заразни болести.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза