ЗАПОЧНУВААТ ПОДГОТОВКИТЕ ЗА „ПРОЕКТОТ НОВ ГРАДСКИ ПАЗАР“

Градоначалникот Ристов денеска оствари средба со стопанственици кои со својата дејност се лоцирани во склоп на Градскиот пазар.

Оваа средба беше со цел беше изградбата на нов Градски пазар која е планирана за идната година. Во таа насока беа разменети мислења околу сегашните проблеми, новите можности за користење на објектите, можности за инвестиции и секакви други идеи во делот на изградбата и изгледот на новиот пазар – информираат од општина Радовиш

Овој проект за иградба на нов градски пазар беше во изборната програма на Градоначалникот Ацо Ристов.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза