МЕСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ И НИВНИТЕ ПРОБЛЕМИ – ОДРЖАНА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ РИСТОВ

Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов вчера оствари средба со претседателите на петте урбани заедници и на месните заедници по населените места во општина Радовиш.
Беше разговарано за самиот статус на месните заедници како и за проблемите кои ги имаат по своите населени места. Тие ги искажаа своите приоритети кои системски ќе се решаваат од страна на општината, а од страна на Градоначалникот им беа посочени некои можности за работење и развој на месните заедници.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза