„АВТОГАС КИРЕ“ сервис и монтажа на плински уреди на автомобили!

 „АВТОГАС КИРЕ“ струмичка компанија која врши сервис и монтажа на плински уреди на автомобили, со сигурност важи за една од најдобрите во југоистокот.

 

„АВТОГАС КИРЕ“ исто така ви овозможува и компјутерско штелување на сите видови моторни возила.

„АВТОГАС КИРЕ“

ул. „Гоце Делчев“ бр.102, Струмица

Контакт: 078 627 483

„АВТОГАС КИРЕ“

 

Сервис и монтажа на плински уреди на автомобили

Компјутерско штелување на сите видови моторни возила.

„АВТОГАС КИРЕ“

ул. „Гоце Делчев“ бр.102, Струмица

Контакт: 078 627 483

Related Articles

Временска прогноза