НОВА ПОДЛОГА И РЕКВИЗИТИ ВО СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ ВО ООУ „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“

Во Ораовица во училиштето „Кирил и Методиј“ вчера и денес се реазлизираат активости околу санирање и уредување на спортското игралиште. Од училиштето најавија уште еднен проект кој ќе се реализира овие денови.

Инаку вчера се одвиваа асфалтерските работи на проектот за санирање на спортското игралиште и обележување на теренот со еко боја, исто така ќе се изврши санација на летниковец и поставување на нови клупи и канти. На спортскиот терен ќе бидат поставени нови голови и кошеви за одвивање на спортските активности на учениците.

Информираат од ООУ „Кирил и Методиј„


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза