СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Денеска се одржа закажана третата седница на Советот на општина Радовиш, седницата се одржа во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.

Советниците денеска работеа со дневен ред од 28 точки, а седницата ја водеше Претседателката на Советот Моника Ристевска.

На денешната седница Советниците имаа можност да поставуваат советнички прашања на кој одговараше Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов. 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза