СОВЕТНИЦИТЕ ЌЕ РАБОТАТ СО ТРЕТАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 3 седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 03.12.2021 година во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш со почеток од 10.00 часот. – информираат од општина Радовиш.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза