СОВЕТОТ СО ЧЕТВРТАТА РАБОТНА СЕДНИЦА

Советниците од Советот на општина Радовиш денеска ја работат четвртата работна седница.

На оваа седница се работи со Дневен ред од 57 точки, а советниците имат можност да ги разгледат и усвојат голем број на Предлог-програми и Предлог-решенија за 2022 година.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза