РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ И ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА ВО „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО ОРАОВИЦА

Во посета на општинското основно училиште „Кирил и Методиј“ во Ораовица каде во тек е реализацијата на проектот за спроведување на мерки за енергетска ефикасност согласно програмата за аерозагадување беше Градоначалникот Ацо Ристов.

Со цел за енергетска ефикасност и заштеда на енергија ке биде заменета постоечката алуминиумска столаријата со ПВЦ.

 

 

Видео изјава Градоначалник Ацо Ристов (ЛИНК)

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза