ЧИСТЕЊЕ НА НАНОСИТЕ ВО РЕЧНОТО КОРИТО НА СТУПНИЦА ВО ПОДАРЕШ

Продолжуваме со одговорна реализција на она што го ветивме во нашата програма и директно ги решаваме напластените проблеми на граѓаните.  Со помош на техничката механизација на ЈП Плаваја, ќе биде исчистен вишокот на наноси кои го попречуваат нормалниот тек на водата а со тоа се намалува и опасноста од излевање од речното корито – истакна Градоначалникот Ацо Ристов при денешната посета на Подареш каде што изврши увид на работите


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза