РАДОВИШАНИ ЈА ПОКАЖАА СВОЈАТА ХУМАНОСТ

Вчера во  просториите на Црвен крст Радовиш се одржа граѓанска крводарителска акција реализирана во соработка со Службата за трансфузиона медицина од Штип.
Нашите хумани сограѓани и вчера одговорија на повикот за хуманост и покажаа висока свест за потребата од стабилни резерви на крв, во интерес на колективното здравје.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза