СОВЕТНИЦИТЕ ЌЕ ЈА РАБОТАТ СЕДМАТА СЕДНИЦА

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 7 седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 28.02.2022 година во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш со почеток од 10.00 часот., а дневниот ред е со 36 точки. – информираат од општина Радовиш.

 

Дневен ред ЛИНК – Општина Радовиш 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза