КОНЦЕРТОТ НА „ТАНЕЦ ВО“ РАДОВИШ

Националниот ансамбл за македонски народни игри и песниТАНЕЦна 17.03.2022 година (Четврток) гостува во Центар за култура ,,Ацо Караманов” – Радовиш.

Концертот на ТАНЕЦ во нашиот град е дел од циклусот наречен „Изворни минијатури “.

 

Можност за едно посебно доживување на сите љубители на врвниот музичко-сценски фолклор.

 

Центар за култура ,,Ацо Караманов”
*фото Архива

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


Related Articles

Временска прогноза