ОДРЖАНА 8 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Итноста за оваа седница ја образложи Претседателката на Советот, Моника Ристевска како што информираше поради изборното собрание на РК Радовиш, а советниците имаа точки на Дневниот ред – Предлог одлука за разрешување на претставник и именување на нов претставник од основачот општина Радовиш во Ракометниот клуб а.д. Радовиш.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза