ГРАДОНАЧАЛНИКОТ РИСТОВ ДЕНЕСКА ОСТВАРИ СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД РАКОВОДСТВОТО НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ

Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов денеска имаше средба со претставници од раководството на Здружението на Пензионерите.

Градоначалникот Ристов беше запознаен со престојните активности и планови кои треба да ги реализира оваа најмасовно здружение во општина Радовиш, а исто така беше разговарано за проблемите со кои се соочуваат пензионерите, подобрување на условите за живот и рекреација, како и поддршка на тековните активности кои ги имаат пензионерите од Здружението на пензионерите на Радовиш и Конче.

 

 

Општина Радовиш


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза