ТЕКОВНИ ГРАДЕЖНИ РАБОТНИ АКТИВНОСТИ ВО РАДОВИШ

Во завршна фаза се започнатите работни активности на улицата „Кејска“ и улицата бр. „2“ во УБ 9 во Радовиш.

 

Исто така се работи на уште еден проект, улица во УБ 9.

Влезот во Радовиш со нова пешачка и велосипедска патека, поставено и ново улично осветлување.

Подобена е сигурноста на пешаците и на самиот сообраќај во целост.

 

На бaрање на жителите се врши сезонско кастрење на дрвјата.

 

Информираат од општина Радовиш

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза