АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА „КЕЈСКА“ ВО „УБ 9“ ВО РАДОВИШ

Денеска се започна со асфалтирањето на започнатите улици од есента но поради неповолните временски услови градежите работи беа во прекин, се асфалтираше улица во УБ 9 Радовиш, и тоа  улица „Кејска“, а утре се продолжува со улицата бр. „2“ во Радовиш, во истиот урбан блок.

 

Овој проект е целосен со комплетно уредена улица со тротари, фекална и атмосферска канализација.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

Related Articles

Временска прогноза