КОНЦЕПНИ РЕШЕНИЈА ЗА ПРОЕКТИ ОД ПРОГРАМАТА ЗА РАМНОМЕРЕН РЕГИОНАЛЕН РАЗВОЈ 2022

Втората форумска сесија во рамките на проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“ кој е финансиран од Министерството за локална самоуправа и Швајцарската агенција за развој и соработка денеска се одржа во хотел Сириус.

На сесијата се презентираа и се приоретизираа концепните решенија по двете отворени програми: Грантовата шема за проекти и Програмата на МЛКС/БРР за рамномерен регионален развој 2022.

Општина Радовиш аплицираше со вкупно четири концептни решенија.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза