СОВЕТНИЦИТЕ ЈА РАБОТЕА 10. РЕДОВНА СЕДНИЦА

На одржаната 10. редовна седница советниците разгледуваа и усвоија голем број на Предлог-одлуки и Предлог-програми, сметки на училиштата и институциите кои се под општина Радовиш.

Присутните советници на седницата имаа можност да ги разгледат овие сметки и постават прашања кон присутните претставници кои беа поканети да ги презентираа овие извештаи и сметки.

 

Советниците работеа со дневен ред од 36 точки, од кој две точки беа повлечени пред усвојувањето на дневниот ред.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза