СОВЕТНИЦИТЕ ЌЕ РАБОТАТ СО ДЕСЕТАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 10 седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 13.04.2022 година во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш со почеток од 10.00 часот. – информираат од општина Радовиш.

 

 

*фото Архива


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза