ПРИМЕНА НА НОВИТЕ СТАНДАРДИ ЗА ИНТЕРКУЛТУРНО ОБРАЗОВАНИЕ – РЕАЛИЗИРАА ДИСЕМИНАЦИЈА ВО ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“

Обучените претставници од училиштето реализираа дисеминација на училишно ниво на обуката Примена на новите Стандарди за Интеркултурно образование.

Целта на дисеминацијате беше сите наставници да бидат запознаени со стандардите за интеркултурно образование, документ кој е официјално одобрен од страна на МОН.

 

ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза