ЗАВРШНА ПРИРЕДБА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНКА „АЦО КАРАМАНОВ“ ОД РАДОВИШ

Во четврток во спортската сала „25 Мај“ ќе се одржи завршната приредба на детската градинка „Ацо Караманов“ од Радовиш.

По повод патрониот празник, одбележуваме 45-години постоење целодневен престој во Детската градинка „Ацо Караманов“.

Мотото за овогодишната прослава е:  „ДЕТСТВОТО Е ВОЛШЕБЕН КРУГ ОД РАЦЕ ПОДАДЕНИ ЕДЕН КОН ДРУГ“


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза