НОВО ПАРТЕРНО УРЕДУВАЊЕТО НА УЧИЛИШНИОТ ДВОР ВО ПОДРАЧНОТО УЧИЛИШТЕ ВО ВОИСЛАВЦИ

На денешниот прекрасен христијански празник „Ѓурговден“ го посетивме подрачното училиште во Воиславци кое е во склоп на ООУ„Орце Николов“ – Ињево.
По повод новото партерно уредувањето на училишниот двор, уживавме во прекрасниот хепенинг организиран од учениците и нивните ментори, како и во прекрасните домашни традиционални специјалитети приготвени од локалното население.
Продолжуваме со изградба и создавање на модерни услови во образованието.
Општина Радовиш

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза