ОДРЖАНА МЕДИЦИНСКА ОБУКА ЗА ПОЖАРНИКАРИ

 

Денес во СРЦ „25 Мај“ беше одржана медицинска обука за дел од припадниците на Територијалната противпожарна единица.

Обуката се однесуваше пред се за давање на прва медицинска помош при повреди од елементарни непогоди и за истата беа доделени сертификати на сите учесници.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза