ОДРЖАН ТУРНИРОТ „БУЧИМ-РАДОВИШ 2022“

Во Недела на 08 мај, на стрелиштето во општина Радовиш, под покровителство на Градоначалникот на општина Радовиш се одржа турнирот во дисциплината олимписки трап „Бучим – Радовиш 2022“.
Турнирот беше во организација на Стрелачкиот клуб „Бучим“ а во согласност со правилата на Интернационалната спортска стрелачка федерација и тоа на две серии по 25 мети или вкупно 50 мети (глинени гулаби).

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза