ОПШТИНА РАДОВИШ ПОТПИША МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО УТМС

Ректорот на Универзитетот за туризам и менаџмент, проф. д-р Аце Миленковски и Градоначалникот на Општина Радовиш, Ацо Ристов потпишаа меморандум за соработка помеѓу УТМС и Општината Радовиш.

Потпишувањето на овој Меморандум го означи почетокот на соработката помеѓу УТМС и Општина Радовиш за сите активности од заеднички и општ интерес.

Прв значаен чекор во востановената взаемна соработка се петнаесетте стипендии кои УТМС преку Фондацијата „проф. д-р Љубе Миленковски“ ги додели на Општина Радовиш.

 

 

Општина Радовиш


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

Related Articles

Временска прогноза