ЗДРАВИ НАВИКИ ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ

 ПРАЗНИК ЗА ОЧИ И ЗА ДУША Е КОГА ЗА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ СЕ ОБЕДИНАТ ГЕНЕРАЦИИ ОД 5 ДО 80 ГОДИНИ.

Во заедничката порака “ЗДРАВИ НАВИКИ ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ” вчера заедно со општина Радовиш се приклучија и: ВК БЕЛ КАМЕН БАЈКС, ЦЕЛОР, КРЕА, БИОС, ВО ЗДРАВО ТЕЛО ЗДРАВ ДУХ, ВИА АД АСТРА како и нашите кафе барови: ЕСКЕЈП, ТИ АМО, ВИРУС, ДАУНТАУН, ЕЛЕМЕНТ И ГАЛАКТИК.

Благодарност и до СОНИ КОМПАНИ, ТЕХНОИНЖЕНЕРИНГ, ВАЛАСКИ ГРАДБА, ПИЉАРА ПАМЕЛА и ТЕОДОРА МАРКЕТ за нивната поддршка.

Благодарност до сите ентузијасти кои се приклучија со нас.

Овој прекрасен спортско-еколошки ден – со силни пораки, е само најава на она што ќе следува.

Ќе следуваат уште повеќе еколошки акции и уште посилна кампања. Радовиш е се што имаме. Да го чуваме чист, зелен и природен онака како што сите го посакуваме.

Ви благодариме. Се гледаме на следната акција !

 

Општина Радовиш


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза