КОНЦЕРТ НА НАРОДНА МУЗИКА НАРОДЕН ОРКЕСТАР ПРИ ДМУЦ ,,СЕРГЕЈ МИХАЈЛОВ”- ШТИП

12.05.2022 ( четврток ) со почеток во 20:00 ч.
КОНЦЕРТ НА НАРОДНА МУЗИКА
Народен оркестар при ДМУЦ ,,Сергеј Михајлов”- Штип во класа на проф. Илија Ќосевски

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

Related Articles

Временска прогноза