ЗАКАЖАНА 13 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 13 седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 09.06.2022 година. (Четврток) во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш со почеток од 09.00 часот.

 

Дневен ред ЛИНК

About the author /


Related Articles

Временска прогноза