ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРИЕМЕН ДЕН ВО СЕКТОР УРБАНИЗАМ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ…

Општина Радовиш информираше дека започнувајки од оваа недела секоја среда ќе биде приемен ден за граѓаните кои имаат потреба од секторот за урбанизам во Општина Радовиш.

Во известувањето се вели: Од оваа недела секоја среда ќе биде приемен ден во секторот за урбанизам. Закажување на телефон: 075/493-190. Граѓаните имаат за право на целосна достапност и можност да си ги решаваат своите потреби и проблеми. 

Општинската администрација мора да биде во служба на граѓаните и нивни сервис а не кочничар на процесите. Продолжуваме со отвореноста и достапноста кон граѓаните на Општина Радовиш- информирааа од општина Радовиш.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза