ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ „ОРАОВИЦА 2022“ СО НАГРАДЕН ФОНД ОД 235.000 ДЕНАРИ

Во Повеќенаменскиот спортски терен во Ораовица ќе биде организиран и одржан турнирот во Мал фудбал „Ораовица 2022“

Турнирот е во организација на ФК „Изведен“ од Ораовица, а е под покровителство на Општина Радовиш.

 

Награди за:

1-во место 120.000 ден .

2-ро место 60.000 ден.

3-то место 30.000ден

4-то место 10.000 ден.

Пионери:

2008-2011 -група

2012-2016 -група

 

Награда за најдобар стрелец, најдобар голман и најдобар играч на турнирот.

Вкупен награден фонд: 235.000ден.

Пријавување на Екипите до: 12.07. 2022

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза