СОВЕТНИЦИТЕ ДЕНЕС ЈА РАБОТЕА 14 РЕДОВНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Советнците денес ја работеа 14 редовна седница на Советот на општина Радовиш.

На дневен ред беа 41 точки, меѓу кои голем број на Предлог Решенија, Предлог Програми за кои Советниците дебатираа и ги разгледуваа на денешната седница.

 

На почетокот Советниците имаа можност да постават советнички прашања на кој одговараше Градоначалникот Ацо Ристов. Седницата ја водеше Претседателката на Советот Моника Трајанова.

На оваа седница едногласно од страна на сите присутни советници беше усвоена Предлог Одлуката за финансирање на проект „Градски Пазар“, проект кој беше презентиран од страна на Градоначалникот Ацо Ристов.

 

ДНЕВЕН РЕД

 

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза