НАЈГОЛЕМА ПОСЕТЕНОСТ НА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ „ОРАОВИЦА 2022“

Љубителите на фудбалот имаа можност да проследат возбудливи дуели од овогодишниот турнир кој беше одигран изминатите две недели во Спортскиот терен во Ораовица, а заврши заклучно со 01 Август каде што се одиграа и финалните натпревари.

На овој турнир кој имаше пријавено голем број на екипи, од страна на организаторот ФК Изведен од Ораовица беше поставеноста на професионално ниво без никакви проблеми и забележки од страна на учесниците и посетителите.

Сепак во фудбалот и спортот има победници кои успеаа да се закаитат со одличјата и праичните награди кои беа обезбедени од страна на организаторот и помагателите на турнирот.

Прво место Гостилница Кај Џек, второ место Црна Река, трето место Јанев Пласт.

Исто така беа доделени и други награди за најдобар голман, стрелец, а се доделија награди и за учениците-екипи во женска конкуренција и пионери.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза