ДЕНЕСКА СЕ ОДРЖА 15 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Советот на општина Радовиш денеска ја одржа 15 редовна седница.

На оваа седница беше предложен дневен ред од 35 точки, и дополнување на дневниот ред од две точки.

После отварањето на седницата од страна на Претседателката на Советот Моника Трајанова поради немање комплетни информации за дел од предложените точки, се повлекоа пет точки од предложениот дневен ред, кои ќе бидат на следната седница повторно предложени.

Повеќе за дневниот ред на следнио линк ДНЕВЕН РЕД

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза