ЕДИНСТВЕНО ВО НАШИОТ ГРАД КОМПЛЕТНА „EVENT“ ОПРЕМА ЗА ВАШИТЕ ВЕСЕЛБИ И НАСТAНИ!

Единствено во нашиот град комплетна „Event“ опрема за вашите веселби и настани (свадби, родендени, матурски, забави и др…)!

Посетете не кога планирате да ја организрате вашата семејна веселба, ние сме овде за се што ви е потребно!

Нашата цел е задоволни клиенти! Затоа ако барате опрема и инвентар за вашиот настан (маси, столови, тенди, високи маси, фрижидери, чадори и др…)  Ние сме овде!!!

  • Дисконт за пијалоци „Алекс“ покрај продажбата на големо и мало на пијалоци, врши дистрибуција на сите артикли до вашиот дом, ресторан, бар или продавници со алкохолни и безалкохолни пијалоци..

 

Дисконт за пијалоци „АЛЕКС“ Радовиш

На булеварот до зградата на Голд Мак…

 

Related Articles

Временска прогноза