ЗАКАЖАНА И ОДРЖАНА 17 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

После одржаната 16 седница на Советот на општина Радовиш, Советот ја закажа и одржа 17-итна седница со една единствена точка на дневниот ред која едногласно беше усвоена од страна на сите советници.

Советниците вчера на 17-итна седница едногласно донесоа одлука за ослободување од плаќање на паркинг простор за претстојната манифестација „Самун ем Татлија“ за деновите 30 септевмри, 1 и 2 октомври 2о22 година.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза