МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА МИРОТ ОДБЕЛЕЖАН И ВО ООУ „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ОРАОВИЦА

Учениците од ООУ „Кирил и Методиј“ Ораовица испратија безброј желби  до сите деца  низ целиот свет  под мотото: Белиот гулаб слободно да лета и насекаде мир, радост и спокој да цвета, по повод меѓународниот ден на мирот 21.септември.

 

Фото ООУ „Кирил и Методиј“ Ораовица


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза